Funkčný minimalizmus —
Interiér Kolárovo

line

Prinášame vám prvý z krátkych blogpostov o našej firme. Pravidelne vás v nich budeme informovať o našich realizovaných projektoch, inšpirovať vás ako si spríjemniť bývanie, alebo vám poodhalíme zákulisie našej firmy.

Interiér kuchyne s pracovným pultom a sporákom

V tomto prvom blogu vám ukážeme projekt, ktorý sme realizovali v spolupráci s talentovaným architektom Aladárom Csernákom (Mail a Pinterest). Klientom bol pre nás mladý pár, ktorý potreboval v Kolárove zrekonštruovať svoj príbytok.

Interiér kuchyne

Pri kuchynskom interiéry sme zvolili kombináciu striekaných a lamino povrchov. Pracovná doska je z tvrdého HPL a dvierka sú striekané na žiadaný odtieň. Oproti laminátovým dvierkam si tak zákazník môže určiť presný odtieň a lesklosť. Cieľom bolo v celom dome zachovanie minimalistického dizajnu a aj preto otváranie dvierok bolo vyriešené push systémom. Tento dom, je prvým spoločným bývaním mladého páru a ich príbytok sme rekonštruovali, takže sme v priestore ponechali viacero pôvodných prvkov, ako napríklad vchodové dvere.

Stôl na mieru a v pozadí pôvodné dvere

Na projekte sa minulo veľa tzv. “konzultačných” hodín na doladenie jednotlivých detailov. V ľudskej reči to znamená, že sa vždy snažíme našim klientom vyjsť v ústrety. Aj u nás platí, staré porekadlo “Dvakrát meraj a raz rež”. Preto je pre nás kvalitná predpríprava každého projektu základom úspechu. No ale dosť bolo rečí, radšej sa na výsledok našej práce pozrite sami.

Šatník na ktorom neuvidíte kľučky

Riešenie konferenčného stolíka

Skriňa nemusí slúžiť len na oblečenie

Opticky minimalistická polička s veľkým úložným priestorom

Dúfame, že sa vám naša práca páčila. Ak áno, nebojte sa nás odmeniť “lajkom” a povedzte o nás aj vašim priateľom. Viac o nás nájdete na našom webe www.posvancz.sk, alebo na sociálnych sieťach.

Za fotky dakujeme www.nora-jakub.sk